Ontstoppingsdienst

Last van een verstopping in uw woning of bedrijfspand, dan bent u liever gisteren dan vandaag geholpen, toch? Om uw rioleringen en afvoerleidingen snel weer vrij te maken, kunt u rekenen op de professionele hulp van de Oostendse Ruimdienst Sanders-Brodeoux. Ons team van vakmannen stelt alles in het werk om u snel en vooral professioneel verder te helpen in regio Brugge-Oostende.

Enkel telefonsich bereikbaar

WC ontstoppen

Een wc die niet naar behoren werkt, brengt vervelende situaties met zich mee. Loopt het water niet meer weg en werkt doortrekken of doorspoelen ook niet meer? Dan bestaat de kans dat u met een wc-verstopping zit opgezadeld.

Afvoer ontstoppen

Verstopte afvoeren komen regelmatig voor. Merkt u dat het water in uw gootsteen, lavabo of bad niet meer vlot wegloopt? Komt er daarnaast ook nog eens een onaangenaam geurtje vrij? Dan heeft u misschien wel last van een verstopte afvoer.

Riool ontstoppen

Merkt u dat de waterafvoer op verschillende plaatsen in uw huis spaak loopt? Dan kampt u vermoedelijk met een verstopte riolering. Het probleem bevindt zich in dat geval dieper in de leidingen onder uw huis waardoor u de verstopping in veel gevallen niet eigenhandig kunt oplossen.

Gootsteen ontstoppen

Verstoppingen kunnen zich op allerlei plaatsen in uw huis ontwikkelen. Naast het toilet is ook de gootsteen vaak het slachtoffer van een verstopte afvoer. Etensresten, maar ook sauzen en vet verdwijnen er via de afvoerbuizen en hopen zich daar stilaan op. Loopt het water de laatste tijd trager door? Dan heeft u wellicht te maken met een verstopte gootsteen.

Oorzaken blootleggen én verhelpen

Een verstopt toilet of een verstopte riolering lijkt zomaar uit de lucht te vallen, maar niets is minder waar. Er liggen immers altijd oorzaken aan de basis van een geblokkeerde leiding. Denk maar aan een ophoping van zeep- of kalkresten, grof vuil of lange haren, en andere (al dan niet) grote objecten die de doorstroom belemmeren. Als ontstoppingsdienst beschikken wij gelukkig over voldoende expertise en ervaring om een correcte diagnose te stellen en de oorzaak van uw ontstopping te detecteren. Slagen we er niet meteen in om uw verstopping te verhelpen, dan voeren we een cameraonderzoek of een rookdetectie uit om de exacte oorzaak te achterhalen. Van zodra we weten waar het schort, wenden we de juiste technieken aan en streven we naar een duurzaam resultaat.

Altijd beschikbaar én vakkundig ontstopt

Een ontstopping is op z’n minst vervelend en wilt u zo snel mogelijk opgelost zien. Heel wat mensen organiseren eigenhandig een poging om het verstoppingsprobleem op te lossen. Een vervelend klusje dat u eigenlijk beter overlaat aan een gespecialiseerde ontstoppingsfirma zoals de Oostende Ruimdienst Sanders. Ons team heeft immers met z’n 35 jaar ervaring op de teller de juiste middelen én mensen in huis om uw verstopping snel en vakkundig op te lossen. Last van een ontstopping? Ontdek hieronder waarvoor onze rode ontstoppingstank met plezier uitrukt:   

  • Ontstoppingen van wc 
  • Ontstoppingen van afvoer 
  • Ontstoppingen van riool 
  • Ontstoppingen van gootsteen 

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.