Ruimdienst Sanders Nieuwpoort houdt uw putten in een optimale staat

Zit uw septische put vol in Nieuwpoort en wilt u die snel en grondig laten ruimen? Doe dan zeker een beroep op Oostende Ruimdienst Sanders Nieuwpoort. Wij ruimen en reinigen uw beerput in een handomdraai zodat u opnieuw geniet van een optimale werking.

Heeft u daarnaast nog andere putten die u wenst de ledigen? Elke put heeft een specifieke werking en vraagt dan ook om een ander onderhoud. De vakmannen van Ruimdienst Sanders kennen hun stiel en zorgen voor een grondige en snelle ruiming op maat van uw put.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 35 jaar expertise, zijn wij uw partner bij uitstek voor het ruimen en reinigen van uw putten.

Heeft u last van een ondergelopen kelder? Ruimdienst Sanders is ook al jaren expert in het ruimen van ondergelopen kelders in Nieuwpoort. Een snelle interventie beperkt niet alleen de schade, maar ook de hoog oplopende kosten.

De vakmannen van Ruimdienst Sanders Nieuwpoort ruimen al uw putten

Ruimdienst Sanders voert al jaar en dag allerlei ruimingswerken zorgvuldig uit. Als erkende ruimdienst weten we in elke situatie precies wat gedaan:

Eerlijke prijzen

Bij Ruimdienst Sanders Nieuwpoort bent u zeker van een vlotte service, duurzame oplossingen en correcte prijzen. Bel ons voor meer informatie over onze voordelige tarieven.

Ook last van een verstopping? Ruimdienst Sanders Nieuwpoort staat voor u klaar

Heeft u naast een overvolle put, ook last van een vervelende verstopping? Goed nieuws, Ruimdienst Sanders Nieuwpoort helpt u ook uit de nood bij een verstopping. Wij maken uw riolering en afvoerleidingen snel weer vrij, zodat u verlost bent van dit heikel probleem.

Verstopte leidingen kunnen namelijk zorgen voor heel wat hinder en vieze geurtjes in huis, waardoor u ze liever kwijt bent dan rijk. Contacteer ons nu, en het team van ervaren specialisten helpt u zo snel mogelijk verder.

Tips & tricks