Kelder ruimen

Merkt u een vreemde geur op en blijkt het zich allemaal in uw kelder af te spelen? Ondergelopen kelders zijn allesbehalve aangenaam en vereisen een snelle tussenkomst. De kelder vrijmaken van smurrie en water is immers cruciaal om de schade in te perken en hoge kosten te vermijden. Oostendse Ruimdienst Sanders is graag uw specialist in het ruimen van kelders. Betrouwbaar, doeltreffend en snel.

Oorzaak detecteren

Water of smurrie in uw kelder valt uiteraard niet zomaar uit de lucht. De oorzaken zijn divers, net zoals de mogelijke substanties die u in uw kelder kunt aantreffen. Zo kunnen riolen simpelweg overlopen of leidingen plots springen waardoor het water letterlijk de spuigaten uit loopt. Maar evengoed is het een krachtige regenval die aan de basis ligt van een hoop water of slib. Ook uw mazouttank kan de boosdoener zijn. Het bijvullen verloopt immers niet altijd van een leien dakje en ook een lek kan in een mum van tijd de volledige kelder laten onderlopen met brandstof. De oorzaak van uw ondergelopen kelder kennen is alvast een eerste stap richting de oplossing. Onze stielmannen komen graag bij u ter plaatse een kijkje nemen om de oorzaak van de overstroming vast te stellen.

Vakkundig ruimen

Van zodra onze stielmannen de stand van zaken kennen, kunnen ze aan de slag. We pompen uw water, slib of mazout in een mum van tijd naar boven dankzij onze krachtige apparatuur, en ook voor de reiniging kunt u op onze expertise rekenen. Blijkt een lek de boosdoener te zijn? Ook dan staan we garant voor een vlotte afhandeling en bepalen we de noodzakelijke herstellingswerken. Merkt u water of andere smurrie op in uw kelder of ondergrondse ruimte? Schakel dan snel en contacteer een specialist!  

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.