Ruimdienst Sanders Gistel verhelpt uw verstoppingen in een handomdraai

Ruimdienst Sanders is uw geschikte partner voor een snelle en efficiënte ontstopping. U bent bij ons aan het juiste adres voor de ontstopping van uw wc, afvoer, riool of gootsteen.

De geschikte partner voor al uw
ontstoppingen in Gistel

  • uw wc: een toilet dat niet meer optimaal werkt, zorgt voor heel wat ongemakken. Ruimdienst Sanders komt snel bij u ter plaatste en maakt korte metten met het probleem.
  • uw afvoer: blijft het water staan in uw lavabo? Dan is de kans groot dat uw afvoer verstopt zit.
  • uw riool: werkt de waterafvoer in uw huis niet meer naar behoren? Een verstopte riolering kan hiervan de oorzaak zijn. Ruimdienst Sanders spoort het probleem in een handomdraai voor u op.
  • uw gootsteen: door de vele etens- en zeepresten die blijven vastzitten, is uw gootsteen vaak het slachtoffer van verstoppingen. Ruimdienst Sanders helpt u snel uit de nood.

Kortom, Ruimdienst Sanders Bredenen  helpt u snel en efficiënt verder bij al uw ontstoppingsproblemen.

Eerlijke prijzen

Bij Ruimdienst Sanders Brugge bent u zeker van een vlotte service, duurzame oplossingen en correcte prijzen. Bel ons voor meer informatie over onze voordelige tarieven.

Ruimdienst Sanders Gistel ruimt daarnaast ook uw putten

Ook voor ruiming en lediging van uw septische put in Gistel, helpt Ruimdienst Sanders u graag verder! Een septische put bestaat uit twee compartimenten en vergt dus een specifieke reiniging en onderhoud. Besteed dat lastige klusje dus zeker uit aan een professionele firma.

Ook voor de ruiming van uw beerput, vet– of regenwaterput helpen wij u snel uit de nood. Onze gedreven vakmannen zitten al jarenlang in de sector, dus weten wat uw put nodig heeft voor een optimale werking.

Tips & tricks