Ruimdienst Sanders Gistel ruimt uw al uw putten in een handomdraai

Oostende Ruimdienst Gistel is uw geschikte partner voor een snelle en efficiënte reiniging van al uw putten.

Meer dan 30 jaar ervaring

Een periodieke ruiming zorgt ervoor dat uw putten in een goede staat zijn en blijven, wat een optimale werking garandeert.

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, zijn wij uw partner bij uitstek in Gistel voor een snelle en efficiënte ruiming van al uw putten.

Vlot uw septische put, beerput, regenput of vetput laten ruimen? Bel Ruimdienst Sanders Gistel!

  • Beerput: heeft u nog een beerput in uw tuin of woning? Dankzij een regelmatige reiniging blijft de put in optimale conditie.
  • Septische put: een septische put vangt zowel afvalwater uit toiletten als uit andere sanitaire voorzieningen op. Een periodieke ruiming van de put garandeert een optimale werking.
  • Vetput: een vetput vangt zowel de dierlijke als plantaardige vetten op uit uw afvalwater. Vet zorgt voor hardnekkige resten, waardoor een regelmatige reiniging geen overbodige luxe is.
  • Regenwaterput: een regenwaterput in uw tuin of woning is gunstig voor het milieu en uw portemonnee. Met een periodieke ruiming verzekert u zichzelf een langdurig genot.

Samengevat, onze gemotiveerde en ervaren vakmannen staan de popelen om u verder te helpen bij élke ruiming.

Eerlijke prijzen

Bij Ruimdienst Sanders Gistel bent u zeker van een vlotte service, duurzame oplossingen en correcte prijzen. Bel ons voor meer informatie over onze voordelige tarieven.

Ook voor ontstopping bent u bij Ruimdienst Sanders Gistel aan het juiste adres

Naast ruimingswerken, zorgt de ontstoppingsdienst van Ruimdienst Sanders Gistel ook voor een vlotte en efficiënte ontstopping van uw wc, afvoer, riool of gootsteen.

Wij sporen zorgvuldig de oorzaak van de verstopping op en gaan dan vakkundig te werk om de blokkage op een duurzame wijze te verhelpen. Hierbij maken we ook gebruik van meer geavanceerde technieken, zoals cameraonderzoek of rookdetectie.

Tips & tricks