De geschikte partner voor al uw ruimingen

Oostendse Ruimdienst Sanders voert al jaar en dag allerlei ruimingswerken zorgvuldig uit. Als erkende ruimdienst weten we in elke situatie precies wat gedaan, waardoor u kunt rekenen op een vlotte interventie én afhandeling. Op zoek naar een partner voor het ledigen en reinigen van uw putten of kelder? Ons team van vakmannen beschikt over een jarenlange ervaring en staat te popelen om u (uit de nood) te helpen.

Enkel telefonsich bereikbaar

Beerput leegmaken

Een beerput ontfermt zich uitsluitend over de afvalresten van uw toilet en is, in tegenstelling tot een septische put, niet aangesloten op het rioleringsnet. Een beerput is eigenlijk een eenvoudig gat in de grond met daarop een deksel om de stank de baas te blijven. Net zoals een septische put moeten ook beerputten geregeld gereinigd of leeggemaakt worden. Een klusje met een geurtje aan …

Septische put ledigen

Septische putten bestaan in alle vormen en maten. Terwijl de ene put uitsluitend dient voor het afvalwater uit de toiletten, vangt de andere put het afvalwater uit al uw sanitaire voorzingen op. Heeft u een septische put in de grond steken? Dan is geregeld reinigen of ledigen geen overbodige luxe.

Vetput ledigen

Een vetput of vetafscheider vangt zowel de dierlijke als plantaardige vetten op uit uw afvalwater. Een goede zaak aangezien vetten verstopte leidingen met zich mee kunnen brengen en schade aan uw rioolstelsel veroorzaken. Voor heel wat horecazaken is zo’n vetput en het bijhorende onderhoud bovendien verplicht. De werking van uw vetput blijven garanderen en hygiëne- en milieuproblemen uit de weg gaan? Regelmatig controleren én reinigen is de boodschap!

Regenwaterput reinigen

Beschikt u thuis over een regenwaterput en houdt u zo uw waterfactuur binnen de perken? Dankzij een regenwaterput vangt u simpelweg hemelwater op dat u nadien gewoon kan gebruiken om uw toilet te spoelen of om uw tuin te besproeien. Een fantastische investering zo’n regenwaterput, althans als u hem regelmatig een onderhoud gunt …

Kelder ruimen

Merkt u een vreemde geur op en blijkt het zich allemaal in uw kelder af te spelen? Ondergelopen kelders zijn allesbehalve aangenaam en vereisen een snelle tussenkomst. De kelder vrijmaken van smurrie en water is immers cruciaal om de schade in te perken en hoge kosten te vermijden. Oostendse Ruimdienst Sanders is graag uw specialist in het ruimen van kelders.

Ruimen van putten en kelders

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak ruimt ons team alle putten die u kunt bedenken. Van septische putten en beerputten, tot vet- en regenwaterputten. Uw putten in goede conditie houden is cruciaal om de werking ervan niet te verstoren. Elke put heeft echter een specifieke werking en vraagt ook om een passend onderhoud. Een septische put bestaat bijvoorbeeld uit twee compartimenten en heeft een aansluiting op de riolering, terwijl een beerput een gesloten geheel vormt. Een beerput zult u bijgevolg vaker moeten ledigen. Een septische put is dan weer een ander verhaal. Enkel ledigen is niet voldoende, ook geregeld reinigen en optimaliseren is een must. Welke putten welk onderhoud vereisen, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze gedreven ruimers zitten al jaren in het vak en kunnen putten in allerlei vormen en maten duidelijk van elkaar onderscheiden. Die inschatting is cruciaal om de juiste ruimingswerken aan te vatten.

Altijd bereikbaar én snel geruimd

Een overgelopen kelder, een volle beerput of andere putten die dringend geruimd moeten wordenHet zijn situaties die u niet té lang mag laten aanslepen. Schade of extra kosten wilt u immers koste wat kost vermijden. Bel onze erkende ruimdienst in Oostende, Brugge, kust en omgeving en doe een beroep op onze diensten:  

  • Beerput ruimen 
  • Septische put ledigen
  • Vetput ledigen 
  • Regenput reinigen 
  • Kelder ruimen 

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.