Rioolinspectie

Heeft u terugkerende problemen met uw riolering en leverde een ontstopping of reiniging niet het gewenste resultaat op? Dan is er vermoedelijk iets anders aan de hand. Zomaar even in uw leidingen of riolering rondneuzen, gaat uiteraard niet. Dankzij onze geavanceerde camera’s lukt het echter wel om het probleem in kaart te brengen. Laat leidings- of rioleringsproblemen niet aanslepen, en vraag een rioolinspectie!

Enkel telefonsich bereikbaar

Leidingen, buizen en putten inspecteren en lokaliseren

Merkt u al enige tijd geuroverlast en heeft uw huis te kampen met verzakkingen en verkleuringen? Dan gaat er waarschijnlijk een belletje rinkelen. Misschien treden er wel scheuren of breuken op in de afvoerbuizen of rioolleidingen of heeft u te maken met wortelgroei? Allemaal zaken die de oorzaak kunnen zijn van uw problemen. Om te weten in welke staat uw rioolbuizen werkelijk vertoeven, is een rioolinspectie of -onderzoek aangewezen. Met onze gesofisticeerde duwcamera’s betreden onze experten uw buizen en leidingen. Door de flexibele koppen brengen ze alle leidingen van uw rioolsysteem in kaart. Op die manier kunnen obstakels zoals boomwortels, breuken, verzakkingen en scheuren eenvoudig worden gedetecteerd.

Dankzij camerabeelden de juiste oplossing

Meteen de tuin opengooien of uw prachtige vloer openbreken? Problemen met uw riolering dient u inderdaad snel aan te pakken. Toch is onbezonnen te werk gaan geen goed idee. Dankzij een grondige inspectie met camera kunt u overbodige afbraakwerken vermijden en in een mum van tijd het probleem blootleggen. Zulke cameraonderzoeken kennen voor onze vakmannen bovendien geen geheimen meer. Op basis van de beelden en foto’s doen ze de nodige vaststellingen en geven ze gericht advies over de werkzaamheden die noodzakelijk zijn. Dat alles ontvangt u bovendien in een uitgebreid verslag zodat u, maar ook uw verzekeringmaatschappij inzicht krijgen in de problematiek en de vooropgestelde oplossingen.  

Wilt u ook problemen correct in kaart brengen en ze vervolgens efficiënt afhandelen? Doe dan een beroep op de rioolinspectie van Oostende Ruimdienst Sanders.  

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.