Gootsteen ontstoppen

Verstoppingen kunnen zich op allerlei plaatsen in uw huis ontwikkelen. Naast het toilet is ook de gootsteen vaak het slachtoffer van een verstopte afvoer. Etensresten, maar ook sauzen en vet verdwijnen er via de afvoerbuizen en hopen zich daar stilaan op. Loopt het water de laatste tijd trager door? Dan heeft u wellicht te maken met een verstopte gootsteen. Op dat moment is het belangrijk om de verstopping zo snel mogelijk aan te pakken om blijvende schade aan uw sanitaire toestellen te vermijden. Contacteer Oostendse Ruimdienst Sanders voor uw verstopte gootsteen en maak op een propere en duurzame manier komaf met uw verstopping.

Onze gedreven loodgieters snel ter plaatste

Een verstopte gootsteen opgemerkt of een licht vermoeden? Contacteer dan gerust één van onze experten om de situatie grondig te analyseren. Onze opgeleide vakmannen komen snel bij u ter plaatste, meten de schade nauwkeurig op en verdiepen zich in het volledige afvoersysteem. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze eenvoudig allerlei ontstoppingen van elkaar onderscheiden en oorzaken snel detecteren. Daarna steken onze stielmannen maar al te graag de handen uit de mouwen. Dankzij hun jarenlange ervaring met ontstoppingen én de noodzakelijke apparatuur klaren we de klus in een handomdraai.

Kies voor een ontstoppingsspecialist

Ons team van gedreven medewerkers komt snel ter plaatse en inspecteert de verstopping van kop tot teen. We bepalen de locatie van het probleem, wenden daarvoor geavanceerde apparatuur aan en kunnen op die manier ook gericht oorzaken detecteren. Een duidelijke diagnose stelt ons vervolgens in staat om de juiste technieken toe te passen en de verstopping in een mum van tijd weer op te lossen. Merken we toch een onderliggend structureel probleem? Ook dan reiken we u de gepaste oplossingen aan.

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.