Uw toilet ontstoppen met
Oostendse Ruimdienst Sanders

Een wc die niet naar behoren werkt, brengt vervelende situaties met zich mee. Loopt het water niet meer weg en werkt doortrekken of doorspoelen ook niet meer? Dan bestaat de kans dat u met een wc-verstopping zit opgezadeld. Leveren uw eigen inspanningen niet het gewenste resultaat op of gaat het om een hardnekkige ontstopping die u zelf niet de baas kan? Doe dan een beroep op de experten van de Oostendse Ruimdienst, die weten immers precies hoe ze met uw verstopte wc aan de slag moeten.

Snel en vakkundig opgelost

Verstoppingen manifesteren zich op de meest onaangename momenten. Een toilet die het begeeft net wanneer u die avond familie of vrienden ontvangt? Om nog maar te zwijgen van de mogelijke geurhinder dat zo’n verstopping met zich mee kan brengen. Een verstopping in uw huis, en meer specifiek in uw wc, tast uw dagelijkse comfort aan. Dergelijke situaties snel van de baan krijgen en uw verstopte wc weer snel in gebruik nemen? Laat dat nu net onze specialiteit zijn!

Zo gaan we te werk

Ons team van gedreven medewerkers komt snel ter plaatse en inspecteert de verstopping van kop tot teen. We bepalen de locatie van het probleem, wenden daarvoor geavanceerde apparatuur aan en kunnen op die manier ook gericht oorzaken detecteren. Een duidelijke diagnose stelt ons vervolgens in staat om de juiste technieken toe te passen en de verstopping in een mum van tijd weer op te lossen. Merken we toch een onderliggend structureel probleem? Ook dan reiken we u de gepaste oplossingen aan.

Tips & tricks

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller heeft ons gedreven team heel wat kennis over ontstoppingen, ruimingen en rioolinspectie.
Ontdek onze tips & tricks.