Ruimdienst Sanders: uw geschikte partner voor ruimingen in Brugge

Woont u in Brugge en wilt u vlot uw septische put, beerput, regenput of vetput laten ruimen? De gedreven stielmannen van Ruimdienst Sanders staan de popelen om u uit de nood te helpen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Een periodieke ruiming zorgt ervoor dat uw putten in een goede staat zijn en blijven, wat een optimale werking garandeert.

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, zijn wij uw partner bij uitstek in Brugge voor een snelle en efficiënte ruiming van al uw putten.

Wij ruimen met de grootste zorg uw beerput, septische put, vetput of regenwaterput in Brugge

Ruimdienst Sanders voert al jaar en dag allerlei ruimingswerken zorgvuldig uit. Als erkende ruimdienst weten we in elke situatie precies wat gedaan:

Eerlijke prijzen

Bij Ruimdienst Sanders Brugge bent u zeker van een vlotte service, duurzame oplossingen en correcte prijzen. Bel ons voor meer informatie over onze voordelige tarieven.

Ruimdienst Sanders Brugge zorgt daarnaast voor een vlotte ontstopping

Niks is vervelender dan een verstopping van uw riolering of gootsteen. Naast ruimingswerken, is Ruimdienst Sanders Brugge ook specialist in het ontstoppen van uw woning of bedrijfspand. Voor een snelle en efficiënte ontstopping kan u rekenen op ons team van experten.

We sporen de geblokkeerde leiding in een handomdraai op en gaan met gespecialiseerd materiaal aan de slag om de verstopping te verhelpen. We streven hierbij steeds naar snelle oplossing met een duurzaam resultaat.

Tips & tricks