Ruimdienst Sanders: uw geschikte partner voor ruimingen in Zeebrugge

Ruimdienst Sanders Zeebrugge is uw geschikte partner voor een snelle en efficiënte reiniging en ruiming van al uw putten.

Meer dan 30 jaar ervaring

Een periodieke ruiming zorgt ervoor dat uw putten in een goede staat zijn en blijven, wat een optimale werking garandeert.

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, zijn wij uw partner bij uitstek in Zeebrugge voor een snelle en efficiënte ruiming van al uw putten.

Ruimdienst Sanders is al jaren expert in het ruimen van putten kelders in Zeebrugge

  • Beerput: heeft u nog een beerput in uw tuin of woning? Dankzij een regelmatige reiniging blijft de put in optimale conditie.
  • Septische put: een septische put vangt zowel afvalwater uit toiletten als uit andere sanitaire voorzieningen op. Een periodieke ruiming van de put garandeert een optimale werking.
  • Vetput: een vetput vangt zowel de dierlijke als plantaardige vetten op uit uw afvalwater. Vet zorgt voor hardnekkige resten, waardoor een regelmatige reiniging geen overbodige luxe is.
  • Regenwaterput: een regenwaterput in uw tuin of woning is gunstig voor het milieu en uw portemonnee. Met een periodieke ruiming verzekert u zichzelf een langdurig genot.

Samengevat, onze gemotiveerde en ervaren vakmannen staan de popelen om u verder te helpen bij élke ruiming.

De juiste prijs verzekerd

Ruimdienst Sanders Zeebrugge ontstopt, ruimt en onderhoudt snel én grondig. Daarnaast bent u bij ons ook zeker van een juiste prijs. Geef ons een seintje en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ruimdienst Sanders is ook expert in ontstoppingen

Met meer dan 35 jaar ervaring, helpt Ruimdienst Sanders Zeebrugge u ook verder met ontstoppingen. Vervelende ophopingen van zeep- of kalkresten, grof vuil of lange haren, kunnen voor de verstoppingen zorgen.

Onze professionele ontstoppingsdienst maakt korte metten met elke verstopping, gaande van uw WC tot uw gootsteen. Onze vakmannen staan snel voor u klaar voor een grondige en efficiënte ontstopping.

Tips & tricks