De vakmannen van Ruimdienst Sanders De Haan ruimen al uw putten

Heeft u last van een ondergelopen kelder of put die een dringende ruiming nodig heeft in De Haan? Ruimdienst Sanders De Haan is al jaren specialist in het ruimen van putten en kelders. Wij ruimen met de grootste zorg uw beerput, septische put, vetput of regenwaterput.

Meer dan 30 jaar ervaring

Een geregelde lediging garandeert een optimale werking en een langere levensduur van uw put. Bovendien houdt het ook vieze geurtjes in uw huis weg.

Een snelle ruiming van uw ondergelopen kelder beperkt dan weer vervelende schade en hoog oplopende kosten.

.

Vlot uw septische put, beerput, regenput of vetput laten ruimen? Bel Ruimdienst Sanders De Haan.

Ruimdienst Sanders voert al jaar en dag allerlei ruimingswerken zorgvuldig uit. Als erkende ruimdienst weten we in elke situatie precies wat gedaan:

Correcte prijzen

Bij Ruimdienst Sanders De Haan zit u goed voor een snelle, duurzame oplossing tegen een correcte prijs. Contacteer ons nu en wij helpen u snel verder.

Ruimdienst Sanders De Haan is ook expert in ontstoppingen

Met meer dan 35 jaar ervaring, helpt Ruimdienst Sanders De Haan u ook verder met ontstoppingen. Vervelende ophopingen van zeep- of kalkresten, grof vuil of lange haren, kunnen voor de verstoppingen zorgen.

Onze professionele ontstoppingsdienst maakt korte metten met elke verstopping, gaande van uw WC tot uw gootsteen. Onze vakmannen staan snel voor u klaar voor een grondige en efficiënte ontstopping.

Tips & tricks